Over ons

Safe Traffic Streaming biedt oplossingen voor verkeers- en evenementenproblemen, waar menigeen denkt in problemen daar denken wij in oplossingen.

 

Safe Traffic Streaming zegt het eigenlijk al ? Keuzes die wij maken m.b.t. tot het komen en gaan van A naar B, en vice versa,  daar bieden wij oplossingen voor om op een zo veilig mogelijke manier te zorgen voor een goede en veilige doorstroming. Goede doorstromingen worden gerealiseerd door gecertificeerde verkeersregelaars. Beroepsverkeersregelaars staan in voor de veiligheid van de weggebruiker, voor de veiligheid van bezoekers en voor hun eigen veiligheid. Verkeersstromen kunnen een doorn in het oog zijn van veel weggebruikers en of evenementen bezoekers. Door vroegtijdig in te springen op verwachte omvang van verkeersstromen kan Safe Traffic Streaming u veel zorgen uit handen nemen.

 

Beroepsverkeersregelaars vindt u overal, maar als u kiest voor kwaliteit, kiest u voor Safe Traffic Streaming B.V. Onze beroepsverkeersregelaars hebben in de loop der jaren ervaring opgedaan bij veel infra-werkzaamheden en zeer grote evenementen zoals Pink-pop, Giro d’Italia, Amstel Gold Race, Koninginnedagen, Appelpop, Concert at Sea e.d. Ook bij evenementen zoals de Zeebodemloop, Kom in de Kas of evenementen zoals een kerstmarkt bij de Orchideeën Hoeve zijn wij natuurlijk inzetbaar. Onze beroepsverkeersregelaars zijn niet bang voor weersomstandigheden en zelfs bij flinke kou staan zij de hele dag klaar. Wij staan in voor de veiligheid van onze verkeersregelaars en uiteraard ook voor de veiligheid van de andere weggebruikers. Onze verkeersregelaars zijn in het bezit van VCA-B of VCA-vol.

 

Voor een goede en veilige verkeersafwikkeling kunt u voor persoonlijk advies en of hulp bij Safe Traffic Streaming terecht.

 

 

 

 

 

Monteur verkeersmaatregelen

Onze beroepsverkeersregelaars zijn ook in het bezit van BRL-9101,  dit is nodig voor het plaatsen van tijdelijke wegafzettingen.Tevens hebben wij de nodige voertuigen om deze borden te kunnen verplaatsen.

 

 

 

 

 

 

 

Kleding

Onze beroepsverkeersregelaars dragen natuurlijk de verplichte kleding. De reflecterende verkeersregelaarsjas of hes met driehoek, werkschoenen met stalen neuzen en natuurlijk de nodig PBM’s. Voor de zichtbaarheid dragen zij ook een reflecterende pet.